GK Quiz #1

GK Quiz #1

1). Who was the first chief justice of free India? 

Answer  :  Hiralal J. Kania 

2). Who is the richest person in the world? 
Answer : Bill Gates 

3). Who invented ultra violet rays? 

Answer : Hershal 

4). Electron was discovered by whom? 

Answer : J.J. Thomson 

5). Who is India’s first ever women foreign secretary? 

Answer : Chokila Iyer

6). Who wrote ” Financial Expert ”? 

Answer : R.K. Narayan 

7). Who is considered as the the father of the moving picture? 

Answer : Thomas Alwa Edison 

8). Which is the fastest car in the world? 

Answer : Hennessey Venom GT (Speed : 435.3 km/hr) 

9). President of USA (2017) ?

Answer : Donald Trump 

10). Fastest 100M sprinter in world? 

Answer : Ussain Bolt (9.58 seconds) 
Thanks for reading…. 

I am Harsh Kumar… 

Please FOLLOW my WordPress… 

Please like my page The Tech World  https://www.facebook.com/HkTechsupport/

Advertisements

One thought on “GK Quiz #1

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: